TheSithLord wrote:Off topic
nu-ti cere nimeni sa corectezi pe nimeni.Nici sa jignesti pe altii sugerand ca tu ai fi un om superior din vest iar altii inferiori.
SithLord nu-mi place sa ma bag unde nu-mi fierbe oala , dar ce-ar fi sa se incheie razboiul asta al orgoliilor ? El nu iti sugereaza ca este superior , el doar utilizeaza un vocabular de termeni nu tocmai des intalnit in discutiile libere si directe ,ceea ce te face sa ajungi la concluzia ca vrea sa para superior. Pe scurt , interpretezi gresit . Si eu am trecut prin ce treci tu , si mi-am dat seama de un lucru : atata timp cat sunt in necunostinta de cauza sau detin mai putine informatii decat altcineva, este bine sa las ciocul mai mic . Nu e corect sa iti versi nervii, chiar daca o faci involuntar , si necazurile pricinuite din cauza aceste afectiuni pe el , sau pe altii .
TheSithLord wrote:
Jignirile tot jigniri raman,pana cand pedeapsa nu se aplica,nu vei conteni sa o faci,tu,ca om ce se da superior.Nu cred ca un om superior asa ar face.Iata educatia ta,unde se afla.
din nou , iarasi interpretezi gresit. iar daca a utilizat niste termeni prin care te jigneste pe subinteles,nu cred ca a incalcat atat de mult limita bunului simt incat sa nu incetezi cu razboiul asta verbal.Nu zice nimeni ca el este mai destept ca tine sau tu ca el . Fiecare om e unic si destept in felul lui de aceea atata timp cat nu va cunoasteti nu e corect sa faceti afirmatii unul la adresa celuilalt. V-ati ciondanit putin, apoi inca putin, inca si , mai mult, dar nu trebuie sa cedeze el primul sau tu ca sa avem un invingator . In discutii de genul asta , eu cred ca nu exista invingator si invins, pt ca practic nu orgoliul il caracterizeaza pe om .
TheSithLord wrote:
Pe langa faptul ca te dai om superior,iti mai si inchipui ca esti centrul universului,fara tine totul se opreste.Dragule,un forum nu sta intr-un singur membru.Si daca unul greseste o data,se poate ierta.Insa unul ca tine care jigneste de fiecare data,folosindu-se de imaginea de om cult si superior,va trebui sa-i aratam cum se procedeaza aici "jos" la noi.
Acum eu chiar merit un warn pentru off.
Daca ai sta putin si te-ai gandi , ti-ai da seama ca , de la astfel de oameni ca el poti scoate multe , si ce e mai important - ceea ce te intereseaza . Eu zic ca merita un pic de respect pentru faptul ca are bunavointa si te scuteste de ore bune de cautari pe net si alergatura pe la mai multe cabinete - parerea mea , daca vrei sa tii cont e ok , daca nu , o sa fim nevoiti sa citim la nesfarsit schimbul asta de replici fara sens