"Marijuana as a medical benefit for the deaf and hard of hearing. I am diagnosed with severe hearing loss since birth and wear hearing aids to enable me to hear the sounds of life. Of course the hearing aids create an artifical hearing for me, so it is an "electronic" artifical sound that is it providing me. But I discovered the Marijuana powers of hearing when I blazed up before going to the nightclub. I took 2 hits, and was suddenly able to understand voices, sounds, and music at an UNBELIEVABLE clarity that I have never heard before. Everything sounded crystal clear, and most amazingly, I was able to UNDERSTAND what everybody was telling me in an environment bombarded by loud music and people. It was incredible, and normally I would NEVER be able to understand what anybody would try to tell me...I would always be saying "WHAT? WHAT? WHAT?"
Voi ce parere aveti? Nu vreau sa incurajez consumul de marijuana dar mi s-a parut interesanta discutia
ce? eu?
nuuu..pur si simplu am cautat ceva legat de auz pe niste forumuri si am dat de asta. Mi s-a parut interesant si funny:lol:. Poate unul dintre hipoacuzicii de pe forum a consumat iarba. sa ne zica si noua ce parere au despre asta
ania wrote:ce? eu?
nuuu..pur si simplu am cautat ceva legat de auz pe niste forumuri si am dat de asta. Mi s-a parut interesant si funny:lol:. Poate unul dintre hipoacuzicii de pe forum a consumat iarba. sa ne zica si noua ce parere au despre asta
nu ziceam de tine ) ziceam de cel despre care ai spus si tu
am cam 40 de ani, sunt surd aproape complet de la 14-15 ani, şi am "reuşit" să mă îmbăt zdravăn de 3 sau 4 ori în viaţă!!!
tot ce pot să vă spun e că de la un punct nu mai aveam nevoie de proteză, pur şi simplu auzeam cu mult prea tare!!!
maria-ioana n-am încercat-o, însă e şi ea tot drog, ca şi alcoolul (îmi plac băuturile tari, de la pălincă în sus), aşa că sună credibil...