Radius 4
Radius 4
O sa incep prin a posta ultima audiograma facuta vineri la Audio-Optica de pe Stefan cel Mare
125 R30 L30
250 R35 L40
500 R40 L50
1K R55 L65
2K R70 L65
4K R80 L75
8K R65 L75
Eu pana in prezent am avut un aparat auditiv Siemens luat de ai mei prin '87-'88 pentru urechea dreapta cu oliva tare. Si cauza amplificarii egale pe toate frecventele nu am suportat acest aparat motiv pentru care nu l-am folosit decat atunci cand raceam si in urma infundarii nasului se infundau si urechile.Plus ca dupa achizitionare ddupa cateva luni de folosire am constatat ca ajunsesem sa aud dat cu el pe maxim (treapta III) asa cum auzeam inainte fara el. Vineri inainte de a merge la Audio-Optica am facut din nou o proba si mi se pare ingrozitor. Ma descurc mai bine fara el si citind partial de pe buze.
Dupa audiograma, a introdus datele in calculator si mi-a recomandat un aparat Radius 4 Power ... (?). Avand in vedere pierderea auditiva pe frecvente inalte acesta cica e cel mai bun pentru mine deoarece are o plaja mai mare pentru eventuale reglaje ulterioare daca pierderea se accentueaza.
Am facut o proba cu unul extraauricular de 2400 ron (vreau unul intraauricular de 2800 ron) si dupa inca cateva reglaje (la inceput auzeam cu ecou) mi se pare bun. Dar inainte de a ma duce sa fac comanda si sa platesc avansul as vrea sa aflu si parerea voastra despre acest aparat eventual alte recomandari din oferta Audio-Optica.
PS Am ales Audio-Optica, printre altele, si pentru ca sunt singurii inscrisi in sitemul Lyoness.
125 R30 L30
250 R35 L40
500 R40 L50
1K R55 L65
2K R70 L65
4K R80 L75
8K R65 L75
Eu pana in prezent am avut un aparat auditiv Siemens luat de ai mei prin '87-'88 pentru urechea dreapta cu oliva tare. Si cauza amplificarii egale pe toate frecventele nu am suportat acest aparat motiv pentru care nu l-am folosit decat atunci cand raceam si in urma infundarii nasului se infundau si urechile.Plus ca dupa achizitionare ddupa cateva luni de folosire am constatat ca ajunsesem sa aud dat cu el pe maxim (treapta III) asa cum auzeam inainte fara el. Vineri inainte de a merge la Audio-Optica am facut din nou o proba si mi se pare ingrozitor. Ma descurc mai bine fara el si citind partial de pe buze.
Dupa audiograma, a introdus datele in calculator si mi-a recomandat un aparat Radius 4 Power ... (?). Avand in vedere pierderea auditiva pe frecvente inalte acesta cica e cel mai bun pentru mine deoarece are o plaja mai mare pentru eventuale reglaje ulterioare daca pierderea se accentueaza.
Am facut o proba cu unul extraauricular de 2400 ron (vreau unul intraauricular de 2800 ron) si dupa inca cateva reglaje (la inceput auzeam cu ecou) mi se pare bun. Dar inainte de a ma duce sa fac comanda si sa platesc avansul as vrea sa aflu si parerea voastra despre acest aparat eventual alte recomandari din oferta Audio-Optica.
PS Am ales Audio-Optica, printre altele, si pentru ca sunt singurii inscrisi in sitemul Lyoness.
Last edited by Lutyk.ro on Fri Sep 16, 2011 10:14 am, edited 3 times in total.
-
soundservice
Re: Radius 4
Salut,
In primul rand trebuie sa vezi performantele si viteza de procesare a protezei auditive.
Radius 4 este un aparat din gama medie insa la un pret destul de mare.
Radius 4 are 2 programe si o procesare pe 6 canale,aceste caracteristici nu-l incadreaza in gama aparatelor destinate persoanelor active, dinamice.
Poti gasii aparate de ultima generatie mult mai performate si la un pret corect.
Este foarte important sa poti purta aparatul in toate mediile .
Nu este vorba de concurenta dar poti arunca o privire aici: www.soundservice.ro . Aici gasesti o descriere detaliata a produselor si poti alege produsul care iti este potrivit, beneficiind de consultanta din partea audilogilor cu experienta.
Mult succes!
In primul rand trebuie sa vezi performantele si viteza de procesare a protezei auditive.
Radius 4 este un aparat din gama medie insa la un pret destul de mare.
Radius 4 are 2 programe si o procesare pe 6 canale,aceste caracteristici nu-l incadreaza in gama aparatelor destinate persoanelor active, dinamice.
Poti gasii aparate de ultima generatie mult mai performate si la un pret corect.
Este foarte important sa poti purta aparatul in toate mediile .
Nu este vorba de concurenta dar poti arunca o privire aici: www.soundservice.ro . Aici gasesti o descriere detaliata a produselor si poti alege produsul care iti este potrivit, beneficiind de consultanta din partea audilogilor cu experienta.
Mult succes!
soundservice wrote:Salut,
Radius 4 are 2 programe si o procesare pe 6 canale,.
Mult succes!
Radius 4 este de fapt Destiny 400 de la Starkey si are 4 programe(din care unul poate fi Telefon automat), procesare cu 8 benzi si 4 canale.
asta doar pt. a fi corecta informatia. In rest... nu ma bag !(numai daca sunt solicitat).
Mult succes.
-
dark_light
Lutyk.ro wrote: PS Am ales Audio-Optica pentru ca sunt singurii inscrisi in sitemul Lyoness.
este ???...ca Lyoness n-ar fi afacerea secolului...dar, totusi...
-
dark_light
nu ma pricep la oportunitati din astea nesperate de-a face mai multi bani decat poti numara. erau niste oameni pe niste forumuri care asa ziceau. altii aminteau de Caritas, MLM-uri si tzepe garantate... cum spuneam, nu ma pricep si deci nu comentez. da' ar trebui sa te doara mai tare de detaliile despre aparat si de seriozitatea furnizorului, zau! 
+ profesionalismul audiologului...ar trebui sa te doara mai tare de detaliile despre aparat si de seriozitatea furnizorului, zau!
A fost o greseala de exprimare rectificata. Nu a fost singurul criteriu ci unul printre altele.
-
dark_light
ei, sunt eu mai carcotasa de fel, sper sa nu te fi suparat pe mine. n-am avut intentia sa insinuez vreo rautate. 
Re: Radius 4 Lutyk.ro
Pot sa ma pronunt,in cunostinta de cauza,privind firma Audio Optica SRL,de ale carei servicii am beneficiat.Iti recomand sa nu ai incredere in recomandarile acestei firme:preturi mari,servicii execrabile (nu sunt in stare sa regleze aparatele pentru medii cu zgomote sau aparatele pe care le ofera la preturi piperate sunt necorespunzatoare).Eu am cumparat de la ei 2 aparate Bernafon Neo 102 pe care nu le pot folosi,deoarece dupa "reglaje profesioniste" au fost transformate in amplificatoare de zgomote.Sunt neseriosi,te poarta cu vorba,iti cer numarul de telefon ca "sa te sune mai tarziu" si sa stii ca astepti inutil,la telefon nu poti sta de vorba cu persoane care sa-ti furnizeze o informatie utila.In prezent dupa 1,5 ani (in care am ajuns si la Agentia nationala pentru Dispozitive Medicale) sunt in posesia adresei Of.pt.Protectia Cons.Bucuresti,care dispune restituirea banilor.Cel mai bine este sa cauti alt furnizor,sau daca vei cumpara de la ei (te expui la un mare risc) macar fii atent ca aparatele se comporta altfel in mediu cu zgomote decat in biroul lor cu termopane inchise ermetic (deci oarecum antifonat).Dupa "reglajul profesionist" (culmea la inceput ma deranja si pe mine tot ecoul) al Audio-Optica,in mediu cu zgomote (in tren,la banca,la magazin) nu inteleg ce se vorbeste daca port cu aparatele (aud mai bine fara ele,motiv pentru care nu le mai folosesc).Iar "testarea",pe care o practica, cu apa curgand la chiuveta este neconcludenta.Exista firme care prin contract iti permit folosirea aparatului cumparat o perioada de timp,daca nu corespunde cerintelor tale il poti returna contra unei sume rezonabile,care se stabileste de la inceput.Cu Audio Optice nu vei auzi,dar vei beneficia de un stres "de zile mari".Repet evita aceasta firma.
Imi pare rau pentru experienta ta negativa cu Audio-Optica dar eu sunt destul de multumit de ei.