moni wrote:Ceea ce visezi tu se poate realiza numai daca esti fata de bani gata ,asa cum spunea Cosminh0
Niciodata nu trebuie sa renunti sa visezi si sa ai vise.Fara sa visezi nu se poate trai nici la propriu nici la figurat!Viata este fffff.grea,si stiti de ce?Fiindca oamenii sunt egoisti si rai.Traim intr-o jungla de animale "inteligente"-sa le spunem asa oamenilor.In jungla noastra,a oamenilor se merge pe pricipiul"de ce sa fac bine,daca pot sa fac rau!"Dar viata plateste,mai devreme sau mai tarziu!Secretul ca sa reusesti in viata este,v-o spun eu care nu am fost "o fata de bani gata",dar am muncit fff.mult si din greu si zic,ca pe undeva am reusit.Deci SECRETUL IN VIATA ESTE SA AI UN TEL=UN PUNCT SPRE CARE SA TINZI SA AJUNGI SI SA NU RENUNTI NICIODATA,ORICAT DE GREU TI-AR FI!Sa lupti si iar sa lupti,fara sa-ti pierzi demnitatea!Vei reusi in final,dar in acelasi timp trebuie sa te bucuri si de "fericire in doze mici",si pe undeva sa ai si putin NOROC sa intalnesti oameni deosebiti(sa stiti ca exista si din acestia)care sa te ajute sau macar sa-ti dea un sfat bun.Parintii mei,DUMNEZEU sa-i odihnesca in pace,m-au sfatuit:inainte de-a face ceva cuiva,sa respecti pricipiul"ce tie nu-ti place-aluia nu-i face".Nu pirzi nimic daca esti un om bun si-i ajuti,cand ai ocazie,pe cei din jurul tau.
Deci,ca o concluzie,nu va pierdeti speranta=luptati si mai ales nu renuntati la vise.Se vor implini!Cu stima,dr.Elena Latcan
PS=sunt aici si va pot ajuta cu toata dragostea,daca-mi sat in puteri!