Ne-am mutat pe FaceBook: www.facebook.com/groups/auz.ro

@jenny - Visurile noastre!

Un jurnal online in care iti poti posta impresiile despre amintirile, experientele si hobbyurile personale.
jenny

@jenny - Visurile noastre!

Post by jenny »

hmmm... ma bucur pentru asa posibilitate de a comunica pe alte teme decat cele legate de deficienta.sa vad daca am parte si de implicarea voastra! :wink:
mie personal imi place sa visez si cred ca fiecare dintre noi are cateva vise care s-au reaizat si cateva care mai asteapta sa fie realizate. mi-ar place sa le impartasiti cu mine.
incep cu un vis mai recent... si mai realizabil... visez sa am un serviciu pentru care sa vreau sa ma scol dimineata si sa am bucurie de la el, implinire profesionala. nu stiu de ce nu sunt multumita de ceea ce am acum. si mai visez sa calatoresc!!! mai visez sa am un impact mare asupra oamenilor, ma dau in vant dupa relatii si comunicare.dar mai si visez sa am o familie sanatoasa!..
sa va mai spun??? ca mai sunt... :shock:
astept notificarile voastre!
moni

Post by moni »

Vise ?....Deja incep sa visez.....
Sincera sa fiu eu intotdeauna am visat sa aud ,si nimic altceva .Stiam ca atunci cand aud ,totul va veni de la sine ...si asa si este ..
moni

Post by moni »

Ceea ce visezi tu se poate realiza numai daca esti fata de bani gata ,asa cum spunea Cosminh0
DR.ELENA LATCAN

A VISA;VISE!

Post by DR.ELENA LATCAN »

moni wrote:Ceea ce visezi tu se poate realiza numai daca esti fata de bani gata ,asa cum spunea Cosminh0
Niciodata nu trebuie sa renunti sa visezi si sa ai vise.Fara sa visezi nu se poate trai nici la propriu nici la figurat!Viata este fffff.grea,si stiti de ce?Fiindca oamenii sunt egoisti si rai.Traim intr-o jungla de animale "inteligente"-sa le spunem asa oamenilor.In jungla noastra,a oamenilor se merge pe pricipiul"de ce sa fac bine,daca pot sa fac rau!"Dar viata plateste,mai devreme sau mai tarziu!Secretul ca sa reusesti in viata este,v-o spun eu care nu am fost "o fata de bani gata",dar am muncit fff.mult si din greu si zic,ca pe undeva am reusit.Deci SECRETUL IN VIATA ESTE SA AI UN TEL=UN PUNCT SPRE CARE SA TINZI SA AJUNGI SI SA NU RENUNTI NICIODATA,ORICAT DE GREU TI-AR FI!Sa lupti si iar sa lupti,fara sa-ti pierzi demnitatea!Vei reusi in final,dar in acelasi timp trebuie sa te bucuri si de "fericire in doze mici",si pe undeva sa ai si putin NOROC sa intalnesti oameni deosebiti(sa stiti ca exista si din acestia)care sa te ajute sau macar sa-ti dea un sfat bun.Parintii mei,DUMNEZEU sa-i odihnesca in pace,m-au sfatuit:inainte de-a face ceva cuiva,sa respecti pricipiul"ce tie nu-ti place-aluia nu-i face".Nu pirzi nimic daca esti un om bun si-i ajuti,cand ai ocazie,pe cei din jurul tau.
Deci,ca o concluzie,nu va pierdeti speranta=luptati si mai ales nu renuntati la vise.Se vor implini!Cu stima,dr.Elena Latcan
PS=sunt aici si va pot ajuta cu toata dragostea,daca-mi sat in puteri!

jenny

Post by jenny »

ma bucur ca mai sunt oameni cu principii! dar si mai mult ma bucur ca sunt oameni care cred ca visurile sunt bune! :) si... uneori foarte necesare!
azi am realizat doua lucruri importante cu privire la visele mele. in primul rand am de muncit muuuuuuuuuult! si e o munca pas cu pas! in al doilea rand ca visele imi dau directie!
mai astept gandurile si visele voastre!
DR.ELENA LATCAN

deziluzii

Post by DR.ELENA LATCAN »

[quote="jenny"]ma bucur ca mai sunt oameni cu principii! dar si mai mult ma bucur ca sunt oameni care cred ca visurile sunt bune! :) si... uneori foarte necesare!
azi am realizat doua lucruri importante cu privire la visele mele. in primul rand am de muncit muuuuuuuuuult! si e o munca pas cu pas! in al doilea rand ca visele imi dau directie!
mai astept gandurile si visele voastre![/quote]

Nu renuntati la vise si veti invinge,dar v-am prevenit-multumiti-va sa realizati macar putin din ce visati,pentru ca se spune"nu te stradui sa ajungi prea sus(nu visa prea mult")ca atunci cand ai sa cazi(visul nu intodeauna se va realiza)sa nu-ti frangi gatul!"-Va rog s-o luati ca pe o metafora,in sensul ca mereu trebuie sa fii pregatit ca o deziluzie=neimplinirea unui vis,sa nu te doboare!Sau altfel spus-e si deviza mea:MOR,DAR NU MA PREDAU!
Cu stima,ELENA
jenny

Post by jenny »

[quote] mor dar nu ma predau!

si eu am ceva de genul asta: sunt disperata dar nu distrusa de tot!
:) :D :)
keti

Post by keti »

sunt mama si am un copil care sufera la fel de mult ca voi pentru visele care pentru el nu sunt fericite;nu are prieteni de discutii si se descurca mai greu cu comunicarea verbala,sufera de singuratate,vrea un serviciu unde sa fie cu oameni asemenea lui dar nu gaseste,noptile ii sunt bantuite de cosmaruri fapt ce imi sfasie sufletul cand nu stiu cum sa-l ajut.voi cum comunicati cand sunteti la distanta? pe internet,aveti un club ,o asociatie?
keti

Post by keti »

multumesc pentru mesaj,poate mai vorbim
NORMA JEAN

Post by NORMA JEAN »

De unde sunteti, Keti? Cati ani are copilul tau? Unii dintre noi ne-am cunoscut si in privat si comunicam cu ajutorul internetului. Si ne ajuta sa vb despre problemele noastre si sa ne intelegem unii pe ceilalti. Sigur ca exista si Asociatii, unde se organizeaza diverse activitati si intalniri, chiar te sprinjina in gasirea unui loc de munca. Dar depinde din ce localitate sunteti.
moni

Post by moni »

Eu nu stiu de ce ma plang ...k eu mi-am realizat visul.....a fost un moment in trecut cand vreo 6 luni am auzit normal ....deci vis implinit ,,,asa cum spune cineva ,,,am reticente ,recunosc ,,,,dar visul frumos s-a incheiat ! :wink: :wink: :wink: :wink:
haydi

de ce?

Post by haydi »

de ce moni?nu mai continua visul tau frumos?ori nu am citit tot ori nu am fost atenta,,da sunt curioasa,de ce?crezi ca nu mai ai nici o sansa?cine stie oricand poate sa apara ceva nou si ceva neprevazut de frumos.poate imi spui si mie de ce.
apolo

Post by apolo »

ca veni vorba de vise , nu vreau bogatie , bani , nu vreau faima nu vreau sa se teama lumea de mine nu vreau nimic din ce e la moda azi. vreau doar sa fiu sanatos si fericit. fericit ? daca sunt sanatos. sanatos ? daca pot auzi bine :) . cat de mult ? cat sa ma inteleg cu oamenii. nimic mai mult :?
Mona

Post by Mona »

Parca m-ai descrie pe mine .Acelasi lucru vreau si eu :fara bogatie ,fara bani , fara faima .....doar un auz normal . :roll: Oare cer prea mult ?
cretu carmen

Re: jenny - Visurile noastre!

Post by cretu carmen »

Cine nu ar vrea auz normal,sa nu se mai simta(,un paria intre cei normali")?bogatie? o faci cu munca ta atat cat iti trebuie,si daca esti multumit mergi mai departe!Anii copilariei si adolescentei au fost cei mai grei,acum m-am obisnuit cu ideea ca nu pot fi ca ceilalti si nu ma mai consum ca inainte ,asta e...trebuie sa fii multumit cu ce ti-a dat Dumnezeu
Post Reply