Sunt uimita de faptul ca exista si oameni care trec sau au trecut prin ceea ce am trecut eu.
Este foarte greu sa te accepti intr-o lume in care perfectiunea este in top, intr-o lume in care vezi ca cei din jurul tau comenteaza atunci cand esti "diferit", intr-o lume in care daca nu esti "ca ei" inseamna ca esti dat la o parte...inseamna ca nu esti bun...
E dureros...e foarte dureros sa "muncesti" si sa "lupti" toata viata sa capeti orice lucru....de la cel mai mare pana la cel mai mic...si sa "vezi" ca lumea nu te apreciaza la justa ta valoare...lumea din jur nu stie ca tu pentru a obtine ceva muncesti inzecit fata de restul oamenilor asa zisi normali. Cum ziceau marea majoritatea de pe forum...noi la scoala a trebuit sa invatam de 2 ori mai mult decat ceilalti, doar pentru simplu motiv ca nu puteam sa tinem pasul cu colegii nostrii care percepeau toate cuvintele si reuseau sa-si scrie notitele dupa cursuri...
In fond si la urma urmei, noi ce avem? Nu avem absolut nimic...Faptul ca avem o "problema" (minora de altfel
Noi insine trebuie sa avem incredere in noi.Trebuie sa dam dovada de curaj.
Imi pare bine ca prietena mea cea mai buna mi-a dat linkul cu acest forum.Imi face placere sa ma alaturi acestei comunitati.
[/b]