Ne-am mutat pe FaceBook: www.facebook.com/groups/auz.ro

Sfat in alegerea protezelor CIC pentru un adolescent

Discutii generale despre proteze auditive.
Keo

Post by Keo »

Daca-mi aduc bine aminte, Phonak Claro. E o generatie mai veche, a fost inlocuit de Savia (cred).
mikib

Post by mikib »

buna!
daca vrei si o alta parere, o ofer si eu pe a mea.nu iti spun sa o consideri sfanta, dar sper sa te ajute. ai 2 solutii:fie cumperi un aparat(sau doua) cic, cum le vrea el, dar trebuie sa stii ca exista sansa ca ele sa nu il ajute mult timp, asta insemnand o suma destul de mare, pentru un timp scurt.stii ca aparatul ajuta, dar nu il face sa ii revina auzul, nu?iar cu timpul, chiar si cu aparate, auzul scade.nu la fel de mult, dar va mai scadea.fie varianta nr 2,treci peste dorinta lui, pt ca el este inca un adolescent,si nu stie exact ce implica aceste cic-uri, si dai un ban, dar stai in fata. adica, ai siguranta ca ani buni, nu vor fi probleme cu aparatul(aparatele).pentru ca aparatul este o investitie, iar banii nu pica din cer ca sa cumperi anul asta un tip iar la anul alt tip, pt ca cic-ul nu face fata. imi cer scuze ca sunt contra copilului, dar nu uita ca el este un copil......tu este mama, tu faci banii, si tu raspunzi.....ms.
Lavi

Post by Lavi »

Buna.Si eu am hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala, severa stg, medie dreapta, am avut unele aparate dar nu au fost cele mai performante ( zgomotele puternice estompau orice altceva, ecou.etc) si as vrea sa imi cumpar altele acum insa nu stiu prea multe despre ele.Deja am consultat cateva firme din Arad dar tot mi-e frica sa nu iau o decizie gresita.Sunt in joc destul de multi bani...V-as ruga sa imi spuneti si mie unele firme, modele chiar,stiu ca cele mai bune sunt cele care nu acopera tot lobul urechii ( cu celelante asta era una dintre prb).Dar cam asta e tot ce stiu despre ele. Multumesc....
mela

CIC

Post by mela »

mie mi s-a potrivit perfect Destiny 400 CIC de la Starkey, il port de 3 lunii, fara probleme, nici nu il simt in ureche, nu strica insa sa fie probate mai multe tipuri de aparate de la diferite firme, eu cel putin asta am facut, acum urmeaza sa il fac si pe al 2 lea
nia25

Post by nia25 »

Eu as sugera sa incerce aparatele de la firma Oticon :D
Variantele de proteze intraauriculare sunt cea mai proasta varianta de protezare auditiva mai ales la un copil care este inca in crestere si caruia i se modifica conductul auditiv!
dark_light

Re: Sfat in alegerea protezelor CIC pentru un adolescent

Post by dark_light »

cred ca de cand s-a deschis subiectul a crescut si copilul si poate purta intra, daca vrea... :lol:
maryhare

Re: Sfat in alegerea protezelor CIC pentru un adolescent

Post by maryhare »

Buna,
www.starkey.ro
www.starkey.com

Arunca o privire
Post Reply