Ne-am mutat pe FaceBook: www.facebook.com/groups/auz.ro

Ce scrie pe permisul auto?

Discutii generale care nu se incadreaza in nici un alt forum ale acestui site.
talida

Post by talida »

nu stiu parca ma simt amica ta de suflet.am vb extrem de multe. dar nu ai vrea sa vb mai multe pe mess?? nu stiu dar tu esti fata nu?? :D sau baiat?? :shock:
Keo

Post by Keo »

Si eu inteleg 70-80% din persoane fara aparat, nu trebuie sa tipe si nu observa ca am probleme auditive. Dar mai sunt 10% care vorbesc foarte incet sau au defecte de vorbire si inca 10% care vorbesc in amfiteatre, sali de curs, etc.

Pe mine cu siguranta ma ajuta aparatele, cu ele ajung la 90%. 10% oricum nu le pot auzi, aparatele sunt inutile in zone zgomotoase, in sali de cinema la filme romanesti sau persoanele cu defecte de vorbire.

Acum cateva zile m-am dus sa-mi fac o radiografie dentara, a trebuit sa dau aparatele jos si cand doctorita le-a vazut a inceput sa tipe la mine "Aaaaa, scuzeeee caaa nuuuu miii-aaam daaat seeaaaammaaa". Abia dupa cateva secunde am "procesat" ce vroia sa spuna, intre timp ea a inceput sa repete si mai tare, crezand ca nu am auzit ce a spus. :)

Apropo, daca mergi la un centru auditiv si nu intelegi ce zic secretarele alea, sa nu te sperii, cred ca sunt dresate intentionat sa vorbeasca incet sa-i dea omului impresia ca are nevoie de aparate. Prietena mea are o adiograma aproape perfecta si tot nu intelege tot ce spun angajatele alea.

PS: baiat.
talida

Post by talida »

INCREDIBIL
nu pot sa cred . nu vrei sa vb mai multe pe mess?? imi prinde bine cineva care sa pot vb despre astfel de probleme
da-mi un mesai pe privat cu ID-ul tau daca vrei
talida

Post by talida »

nu inteleg ce unii dintre "noi" nu aud in zone zgomotoase. eu una nu am probleme in a auzi pe cineva de ex sa zicem discoteca fara as fie nevoie sa tipe in urechea mea. banuiesc ca e vorba de zgomot de fond. :cry: dar tu ai incercat ceva naturist sau alt tratament ptr imbunatatirea auzului??am gasit numeroase articole despre reiki, apiterapie.intr-adevar e tratament indelungat dar cred ca juta la ceva. am mai gasit in formula as niste tratmente pe care le-as incerca.As incerca bioenergie la lavinia tatomir.tu fiind din bucuresti ti- e mai usor.Totusi eu nu renunt e imposibil sa nu fie ceva care sa mearga.dac stii ceva noutati anunta-ma si pe mine :D
amorici

Post by amorici »

Incerca acupunctura.
talida

Post by talida »

sincer sa-ti zic nu stiu cum e la altii dar mie nu mi se pare cine stie ce acupunctura.nu stiu cred ca as incerca de toate nu am nimic de pierdut :twisted:
amorici

Post by amorici »

Eu am incercat...si crede-ma ca mi-a folosit.
Acum mai depinde si cine iti face.
La vremea aceea nu purtam aparat. Iar pe timpul tratamentului NU trebuie sa-l porti. Eu m-am angajat si musai a trebuit sa-l port...asa ca l-am intrerupt si nu l-am mai reluat.
Tu ai putea face acest lucru...atata timp cat nu-l porti ... si te poti lipsi de el aproximativ 2 ani.
talida

Post by talida »

amorici eu nu port aparat ca ma descurc bine fara el. am cel mai performant. dar nua re rost sa-l folosesc atata vreme cat aud fara el. eu il luasem mai mult pe cand eram studenta si trbuia sa aud pe distante mari cum era in amfiteatre.dar eu vreau sa incerc tratamente sa-l poat imbunatati mai mult. si sa nu scada in timp. daca iei topicul dee la inceput o sa vezi totusi despre ce e vorba. bun si la cine ai facut acupunctura. banuiesc ca e bun de vreme de zici ca te-a ajutat
amorici

Post by amorici »

Vad ca deja devi ironica, asa ca nu are rost sa iti mai vorbesc.
talida

Post by talida »

imi cer scuze daca am parut ironica nu asta a fost intentia. ti-am raspuns la ce mi-ai spus ca nu trebuie sa-l port pe perioada tratamentului si ca ma pot lipsi de el 2 ani......chestia e ca de la inceput am specificat ca nu port. :roll: si na t
talida

Post by talida »

nu stiu ce s-a intamplat am apasat din greseala si s-a dus mesajul :D
ajung unde am lasat.
Nu stiu de ce ai luat-o ca pe ofensa :evil:
amorici

Post by amorici »

Tu ai putea face acest lucru...atata timp cat nu-l porti ... si te poti lipsi de el aproximativ 2 ani

Asta se intelege?
Stai linistita am citit ce ai scris de la bun inceput, precum ca ai 25 de ani dar ti se da mai putin, cum ti-ai pacalit prieteni sa vb mai tare, ce simti cand esti in discoteca...si altele. Asa ca...ar fi cazul ca incheiem discutia, pt ca deja m-ai iritat. Am vrut doar sa-ti ofer o alta varianta din MIILE, pe care tu le cunosti. Dar mai bine alegeti singura!
TE CREZI, capabila, asa ca SUCCES!
talida

Post by talida »

Nu ai inteles. am spus ca in cazul in care se nimerea sa dau peste o persoana na care nu o intelegeam o determinam cumva sa vb putin mai tare.dar asta se intampla RAR cazuri de genul asta.nu stiu ce te irita faptul ca eu ma descurc si tu nu?? sau ce te-a enervat.?? :shock: bine incheiem discutia cum vrei. si totusi am spus ca
talida

Post by talida »

uff nu prea mai merge calculatorul meu. Nu stiu se trimit singure mesajele :roll: nu stiu ce are
cosmin

Post by cosmin »

talida wrote:uff nu prea mai merge calculatorul meu. Nu stiu se trimit singure mesajele :roll: nu stiu ce are

cred ca iti dai singura enter si mesajul se trimite
Post Reply