Phonak Bolero Q vs. Starkey X Series
Phonak Bolero Q vs. Starkey X Series
Trebuie sa schimb aparatele fetitei. A probat Bolero Q90 si ii plac mult dar am auzit ca Starkey ar avea aparate chiar mai bune decat Phonak. Inainte sa ma hotarasc daca ma duc la o proba si la Starkey as vrea sa compar cele 2 modele dar nu gasesc nicaieri specificatiile tehnice pt Starkey. Aveti idee unde as putea gasi asa ceva?
Re: Phonak Bolero Q vs. Starkey X Series
X Series Professional Brochure
CIC Specifications
etc.
De aici: https://starkeypro.com/products/hearing-aids/x-series
Click in dreapta pe un model si din pagina respectiva gasiti PDF-ul.
Dar specificatiile tehnice conteaza mai putin cand comparati doua branduri diferite, e foarte importanta testarea pentru a afla daca pacientului ii place sau nu acel "sunet" diferit de la o firma la alta.
CIC Specifications
etc.
De aici: https://starkeypro.com/products/hearing-aids/x-series
Click in dreapta pe un model si din pagina respectiva gasiti PDF-ul.
Dar specificatiile tehnice conteaza mai putin cand comparati doua branduri diferite, e foarte importanta testarea pentru a afla daca pacientului ii place sau nu acel "sunet" diferit de la o firma la alta.
Multumesc mult.
Asa este, proba e cea mai importanta, e etapa eliminatorie. Vreau sa ma lamuresc doar daca merita sa mergem sa faca proba si cu un Starkey pt ca cei de la Phonak au scos platforma noua Quest si fiica mea spune ca intelege de 40 de ori mai bine cu Bolero fata de Vesata pe care le are. Caut sa vad daca cei de la Starkey au ceva similar ca si performanta ca sa nu ma duc degeaba.
Asa este, proba e cea mai importanta, e etapa eliminatorie. Vreau sa ma lamuresc doar daca merita sa mergem sa faca proba si cu un Starkey pt ca cei de la Phonak au scos platforma noua Quest si fiica mea spune ca intelege de 40 de ori mai bine cu Bolero fata de Vesata pe care le are. Caut sa vad daca cei de la Starkey au ceva similar ca si performanta ca sa nu ma duc degeaba.
Nu cunosc nici Versata nici Bolero dar sper ca nu ati testat doar in cabinet. Una e vorbirea in mediul real, alta e intr-un cabinet cu termopane, pereti izolati fonic si sunet scos eventual de boxe Hi-Fi. 
La cat costa o pereche de aparate, eu as face drumuri la mai multe cabinete, indiferent de specificatii. Dai 100 lei pe drumuri dar cumperi aparate impacat cu gandul ca ai testat tot ce se putea testa la momentul respectiv.
E adevarat ca opinia unui copil e mai subiectiva insa.
La cat costa o pereche de aparate, eu as face drumuri la mai multe cabinete, indiferent de specificatii. Dai 100 lei pe drumuri dar cumperi aparate impacat cu gandul ca ai testat tot ce se putea testa la momentul respectiv.
E adevarat ca opinia unui copil e mai subiectiva insa.