ma bucur ca esti asa "activa" moni!!!!
ma tot gandesc la cele scrise si nu stiu sigur cu care sa incep, ca mi-ar place sa-ti scriu o multime de ganduri si pareri!!!
te tot plangi ca nu te descurci fara labiolectura... da eu cand nu aveam aparatele ma tot minunam cat e de capabil omul sa se adapteze la asemenea situatie si "sa lupte pt viata"! da, e f trist ca si aparatele nu prea te ajuta la intelegerea vorbirii. pe mine ma ajuta mul de tot!!! ca mi-e frica sa le scot chiar si cand sunt acasa singura!

probabil la tine e o afectiune mai complicata la nivel de creier ... si in acest caz aparatele doar intensifica sunetele, nimic mai mult.
in privinta invatatului... mi-am facut singura conditii si facilitati. nu prea cred ca s-ar potrivi la siuatia ta, dar sper sa te inspire. la lectiile cand colegele scriau conspect, eu copiam la alt obiect alt consect, ca sa nu pierd timpul. adesea provocam colegele la discutii in baza lucrurilor neintelese... ca sa completez cunostintele. cred ca ar trebui deja sa-ti cunosti modul tau specific de a invata. eu invat mult scriind!

... asa ca scriam tot ce vroiam sa stiu!
nu stiu cat de mult te incurajreaza cele scrise pe forum... dar vreau sa-ti spun ca te admir pt curajul care il ai de a invata la facultate si de a merge in pas cu ceilalti!