Ne-am mutat pe FaceBook: www.facebook.com/groups/auz.ro

DISPUTE AREA

Discutii generale care nu se incadreaza in nici un alt forum ale acestui site.
apolo

Post by apolo »

Harald wrote:Se subînţelege, pentru orice persoană de bună-credinţă, că acele "discuţii generale" ar trebui să aibă legătură, măcar tangenţial, cu problemele de auz, modele de aparate, tehnologii din domeniu etc.

Uite ca nu toata lumea a calcat pe urmele lui Einstein ca tine si nu toti putem deduce si subintelege intr-un mod unicat asa ca tine . Tu ar fi trebuit de fapt sa fii eroul in "The One" , si filmul ar fi trebuit sa fie facut pe baza inteligentei care o detii :idea:
Harald wrote: Dacă tu crezi că Admin va fi încântat să-i umpli forumul cu citate din Biblie sau bombe cu neutroni, întreabă-l personal şi te convingi.

nu cred ca se poate vorbi de umplerea forumului cu citate din Biblie intrucat daca as face asta , cu adevarat ar fi fara sens pentru ca asa cum ai spus si tu , nu este tocmai locul potrivit. De aceea am pus si link , pentru a nu "umple forumul cu citate din Biblie.
Harald wrote: Pentru divertisment, uită-te pe OTV, vezi dacă au găsit-o pe Elodia, dar lasă forumul în pace.
:mrgreen: Pentru divertisment , e de ajuns sa fac un schimb de replici cu tine . E mai divertisment decat privind la Elodia :lol: :twisted:
Locked