Ne-am mutat pe FaceBook: www.facebook.com/groups/auz.ro

Aparat minune de recapatat auzul

Discutii generale care nu se incadreaza in nici un alt forum ale acestui site.
Post Reply
ania

Aparat minune de recapatat auzul

Post by ania »

Stie cineva cat de veridica este informatia din articolul de aici? Mie imi suna a vrajeala..
http://www.formula-as.ro/2006/713/citit ... ecari-6908
apolo

Post by apolo »

eu cred ca este doar o reclama ieftina . Sunt sigur ca informatiile alea nu sunt date din partea unui pacient . o reclama din partea unor profitori ca multi altii de altfel . nu este vorba decat de tratament laser . lipitori si alte abureli care sunt acolo sunt expuse sa faca reclama ca doctorul poate tratat si alte afectiuni . Niste nenorociti
ania

Post by ania »

Asa e...Nu stiu din ce sa mai scoata unii bani..isi bat joc de oamenii bolnavi. Am patit-o pe pielea mea din pacate.
Mona

Post by Mona »

Eu am fost acolo, am facut laser la dansa si mi-a crescut auzul pe cale osoasa. Nu stiu ce credeti voi dar eu una voi continua sa lupt pentru auzul meu.
ania

Post by ania »

Mona wrote:Eu am fost acolo, am facut laser la dansa si mi-a crescut auzul pe cale osoasa. Nu stiu ce credeti voi dar eu una voi continua sa lupt pentru auzul meu.
Pe cale osoasa? Adica se vede doar din diagrame? Dar in mod normal in viata de zi cu zi se resimte? Ce diferenta este intre audiograma facuta inainte si cea de acum?
Doar asa din simpla curiozitate...
Keo

Post by Keo »

Si mai important, unde s-au facut audigramele... :roll:
Post Reply