Salut
Sunt nou pe forum; pana anul asta scaderea mea de auz nu-mi provoca neplaceri-in ultimele luni a fost insa galopanta; la birou deja nu mai particip la discutiile purtate la mai mult de 2 m de mine, iar acasa maresc sonorul la tv la dublu fata de ai mei; din multimea de oferte ale aparatelor auditive nu reusesc sa ma hotarasc - sunt criticate pina si cele mai performante digitale,vad, asa ca ma bate gandul ca, de proba macar, sa incerc un magni ear de teleshop.
Diagnosticul pus de un medic ORL nu este inca definitiv, insa nu s-a sfiit sa-mi recomande o proteza 'superperformanta' pe care o are in stoc; in conditiile astea ma intreb, mai sunt medici interesati sa rezolve chirurgical o problema de auz?
Aparat auditiv de la Teleshop
Daca e o scadere neurosenzoriala, bisturiul e inutil. Nu te limita la un singur doctor, sunt oameni si pot gresi, afla si alte opinii.
Referitor la proteze, e cumva vorba de Magni Ear Deluxe? Nu-ti recomand nimic de la Teleshop, orice au ei gasesti si-n alta parte la jumatate de pret. In Metro au aparate auditive Elta parca sub 100 RON, daca tot vrei sa te joci cu ele. Dar mare atentie, un volum prea mare iti va strica si mai rau auzul. Nu e decat o solutie temporara, "de joaca", pana la urma va trebui sa-ti iei o proteza auditiva.
Referitor la proteze, e cumva vorba de Magni Ear Deluxe? Nu-ti recomand nimic de la Teleshop, orice au ei gasesti si-n alta parte la jumatate de pret. In Metro au aparate auditive Elta parca sub 100 RON, daca tot vrei sa te joci cu ele. Dar mare atentie, un volum prea mare iti va strica si mai rau auzul. Nu e decat o solutie temporara, "de joaca", pana la urma va trebui sa-ti iei o proteza auditiva.
-
toni.matei
aparate de la teleshop
cu totii stim ca aceste aparate sunt defapt amplificatoare...deci reclamea este CORECTA..... spun si ei asta..
magny ear amplificator....
eu as cumpara asa ceva doar pentru a nu imi deranja sotia la televizor cand ea doarme si eu vreau sa vad o emisiune... acest aparat este sinonim cu a da televizorul mai tare.... nu are nicio treaba cu frecvente de pierdere a auzului si alte cele......
magny ear amplificator....
eu as cumpara asa ceva doar pentru a nu imi deranja sotia la televizor cand ea doarme si eu vreau sa vad o emisiune... acest aparat este sinonim cu a da televizorul mai tare.... nu are nicio treaba cu frecvente de pierdere a auzului si alte cele......