Nu stiu daca si cat succes as avea ... cert e ca cel putin in ceea ce ma priveste necesitatea a fost mama progresului ... adica am facut ceva doar cind am fost impins de la spate sau am avut nevoie ... altfel mai mult am plimbat vorba
Deci ... daca se pricepe cineva mai mult decat in mod obisnuit la electronica/programare ... ce parere aveti ? As avea nevoie intr-o prima faza de standardul de comunicatie folosit de Hi-pro (ma refer la partea de comunicatie hardware, fie ea I2C sau ce o fi cat si protocolul de transmisie - software) ca sa le studiez. As mai avea o intrebare ... nu am experienta practica cu bluetooth-ul ... adica am configurat doar de 2 ori asa ceva, rapid ... e simplu ... nu am inteles, practic, cum comunica prin bluetooth un iCube cu un Phonak Naida (de exemplu) ... proteza trebuie configurata prin interfata fizica inainte de a accepta o conexiune Bluetooth ? Practic, proteza respectiva in afara de butonul de schimbare a programului, nu are nimic. Deci imi mai trebuie interfetele fizice respective ... (am doua perechi de aparate cu care as vrea sa fac experimente).