Ne-am mutat pe FaceBook: www.facebook.com/groups/auz.ro

Un baiat de 4 ani sufera de hipo-acuzie severa spre profunda

Discutii generale care nu se incadreaza in nici un alt forum ale acestui site.
Post Reply
aly

Un baiat de 4 ani sufera de hipo-acuzie severa spre profunda

Post by aly »

Buna ziua

Va scriu in numele unui prieten si va cer ajutorul in urmatoarea problema:
e vorba de un baietel in varsta de 4 ani ce sufera de hipo-acuzie severa spre profunda,aude doar 20%.
Ne-a fost recomandat implantul de aparat auditiv dar pe langa acesta cautam si alte metode prin care putem sa-l ajutam.
Daca aveti solutii,clinici de specialitate din strainatate,orice interventii care ar putea sa ne fie de folos,va rugam postati aici.

Multumesc si astept raspunsurile voastre

Numai bine!
Mirela

baietel hipoacuzic

Post by Mirela »

Frumos si nobil din partea ta ca te-ai implicat in a ajuta acest copil.
Cred ca s-a recomandat parintilor implantul cohlear care desi costisitor este singura sansa a copilului de a auzi si vorbi corect in viitor,deci sa aspire la o viata normala.Parintii pot consulta mai multi medici de specialitate daca doresc si alte pareri obiective,dar momentan cel putin,nu exista "alte metode"...Personal am incercat sa aflu cat mai multe despre posibilitatile din alte tari(Suedia,Austria),dar din pacate in aceasta faza singura solutie este implantul cohlear.
Nu sunt medic de specialitate,nu am competenta in audiologie,nu cunosc detaliile acestui caz,eu spun doar parerea mea.
Nu stiu din ce oras sunteti,dar va recomand Timisoara din tot sufletul pt investigatii si eventual operatie.
Post Reply