Ne-am mutat pe FaceBook: www.facebook.com/groups/auz.ro

Va auzi?

Discutii generale care nu se incadreaza in nici un alt forum ale acestui site.
Post Reply
mihaelab

Va auzi?

Post by mihaelab »

Buna!Eu doresc sa iau un copil in plasament dar mi sa zis ca acel copil pe care il vreau la nasterea lui medicul a zis ca e surd.Acum copilul are 8 luni si in urma cu o luna la vazut acelasi medic si a zis ca copilul aude dar nu bine.A zis ca a avut lichid in urechi de la nastere.Fiind abandonat in spital nu sa ocupat nimeni de el.As dori sa imi spuneti daca ati mai auzit asa ceva si daca stiti daca sint sanse sa isi revina total sau macar sa inteleaga ce se vorbeste.

Mihaela :cry:
moni

da

Post by moni »

Depinde de tine daca vrei sa iti asumi riscul sa ai un copil cu probleme ....
jenny

va auzi?

Post by jenny »

depinde cat de grav e! nu stiu sigur daca va auzi, dar va putea oricum sa comunice cu tine.mi-ar place sa stiu ce te motiveaza sa iei un copil cu deficienta? zi-mi ce-ai hotarat pana la urma! merci!
NORMA JEAN

Post by NORMA JEAN »

Important e sa il iei intai in plasament. Apoi, vei avea posibilitatea sa te ocupi mai mult de aceasta problema a lui si sa mai consulti si alti medici. In cazul afectarii iremediabile a auzului, copilul va avea nevoie de proteze cat mai devreme, cat si de logoped, pt a deprinde un limbaj corect de timpuriu. In plus, are mare nevoie de atentia unei mame, fie ea si platita. Cu ajutorul tau va reusi sa comunice, caci alaturi de tine va spune primele cuvinte. Si poti spera ca va fi bine, cu atentia si grija cuvenita. Succes!
Post Reply