Ne-am mutat pe FaceBook: www.facebook.com/groups/auz.ro

Sonorom

Experiente cu centre audiologice, ce-i de vizitat si ce-i de evitat.
Harald

Post by Harald »

dark_light wrote: nu mai intru pe net in viata mea. :evil:
off-topic: Dacă se întâmplă să ajungi până acolo, am o cunoştinţă, Hellena MD, care te poate ajuta :twisted:
Honni soit qui mal y pense! :lol: :lol:
Admin
Site Admin

Post by Admin »

dark_light wrote:
ania wrote:Era intr-o vreme o audiometrista : Anca (nu mai stiu numele de fam ..poate ma ajutati voi)..profesionista .nota 10 + pt ea. Dar a plecat la AudioNova..Poate iau legatura odata si odata cu ea.
anca a lucrat intr-adevar la Sonorom. acum, daca doresti, o poti gasi la Audionova, la sediul central din Bucuresti, strada Ardeleni.
Daca e vorba despre ea:

Image

da, e in Ardeleni. Mai mult plecata (probabil a ajuns sa faca mai mult marketing decat audiologie), trebuie programare telefonica in prealabil.

dark_light wrote:harald si apolo - mi-au trecut prin mana multe aparate de la multe firme, in diverse ocazii. dar NU VREAU sa se spuna undeva la ce firma lucrez. daca se va intampla lucrul asta, nu mai intru pe net in viata mea. :evil:
Sau imi dai un mesaj cu linkul spre postul respectiv, se sterge si postatorul se baneaza. In regulament e scris ca e interzisa "publicarea mesajelor private primite de la alţi membri ai forumului sau dezvăluirea identităţii lor fără acordul prealabil al acestora".
dark_light

Post by dark_light »

Harald wrote: off-topic: Dacă se întâmplă să ajungi până acolo, am o cunoştinţă, Hellena MD, care te poate ajuta :twisted:
Honni soit qui mal y pense! :lol: :lol:
cum ai tu solutii pentru toate cele... :P

Admin wrote: Daca e vorba despre ea:
da, ea e. :)
Admin wrote: Sau imi dai un mesaj cu linkul spre postul respectiv, se sterge si postatorul se baneaza. In regulament e scris ca e interzisa "publicarea mesajelor private primite de la alţi membri ai forumului sau dezvăluirea identităţii lor fără acordul prealabil al acestora".
multumesc mult pentru intelegere. :) de banat poate ca nu, poate fi fara intentie, dar daca se poate sterge e de-ajuns.
ania

Post by ania »

mda ea e anca..in fine oricum nu am apucat sa mai trec pe la audionova.
din lipsa de timp.. si e clar ca sunt alti audiologi acum acolo care se ocupa de protezare si reglaj. :)
Michail

Re: Sonorom

Post by Michail »

si eu sunt "client" Sonorom de ceva timp si am fost multumit de serviciile lor [mai putin de calitatea produselor, da' asta-i alta poveste]
oricum avantajul era ca imi faceau olivele si reglajele pe loc [ de fapt olivele pe-a doua zi] , fara trimis la bucuresti si 2 saptamani de asteptare .
kittammy

Re: Proteze auditive Phonak de la Audionova

Post by kittammy »

Salut tuturor !
Mi-am cumparat de la Sonorom 2 aparate (stanga/dreapta) Widex Clear 220.
Au un sunet bun.
Va recomand sa il testati.Testarea e gratuita (se plateste doar contravaloare materiale)
andrada678

Post by andrada678 »

Buna ziua,
As dori sa stiu cat ma pot folosi de 2 aparate auditive Widex care in 5 ani nu s-au stricat, dar am avut si o grija deosebita de ele, adica sa le pastrez curate,in cutia lor, cu pastile anti-umezeala? Multumesc!
dark_light

Post by dark_light »

pai atata timp cat nu s-au defectat si auzi bine cu ele... sa dea Al de Sus sa te folosesti inca multi ani de ele. mai treci pe la ei la cate o verificare/intretinere daca asigura servicii din astea si o sa fie ok. un aparat bine ingrijit te poate ajuta multi ani. durata medie de viata e de vreo 4-5 ani, dar am vazut si utilizatori care au aparate cate 6-7-8 ani de zile fara probleme majore.
andrada678

Post by andrada678 »

Buna ziua,
As dori sa stiu cat costa reglajul si pe la alte centre de audiologie, asa informativ. Mai nou la Sonorom, in afara primelor 3 reglaje gratis, urmatoarele - daca e nevoie de ele- costa 50 ron pt aparate cu 10 canale, pretul difera in functie de numarul de canale al aparatului. Acesta e noul pret la reglaj pt 2014, ceea ce mie, personal, mi se pare mult, avand in vedere ca si aparatul cu 10 canale a costaaaaaaaaaaaaat destul, eu port bilateral. Probabil in Romania, a fi surd e un privilegiu si trebuie sa platim pt asta.
O zi buna!
Keo

Post by Keo »

andrada678 wrote:pretul difera in functie de numarul de canale al aparatului.
:lol:

Incredibil la ce nivel s-a ajuns. Urmeaza probabil sa taxeze in functie de culoarea aparatului...
andrada678

Post by andrada678 »

Am silica gel de la cutiiile de pantofi, pot pune saculetul in cutia cu aparat auditiv? Si daca da, saculetul trebuie sa fie desfacut sau inchis? Multumesc!
Keo

Post by Keo »

Poti, nu e nevoie si nici recomandat sa desfaci pliculetele, umiditatea trece prin materialul ala. Sau poti cumpara separat, se gasesc la saculeti si ii pui impreuna intr-o casoleta de mancare cu capac ermetic. Vezi ca silica gel se incarca la maxim in timp, o poti "usca" in cuptorul cu microunde.
Post Reply