Ne-am mutat pe FaceBook: www.facebook.com/groups/auz.ro

am inceput sa am probleme cu auzul de pe la 13-14 ani

Informatii si experiente despre afectiunile ORL.
Post Reply
cismasuroxana

am inceput sa am probleme cu auzul de pe la 13-14 ani

Post by cismasuroxana »

in prezent am 18 ani. de pe la vreo 13-14 ani nu prea mai aud. am fost la medic, prima oara, mi-am facut audiograma , nu mai stiu care era rezultatul, dar medicul mi-a dat dupa ca medicamentatie antiinflamator nurofen si olynt ha puf. mi-am mai revenit putin, dar dupa un timp iar nu mai auzeam. am mers din nou, de data asta la alta doctorita, mi-a facut stetoscopie, si din ce am inteles eu, aveam niste "pungi" care se inflamau la frig sau cand raceam. am inceput sa fac 2 saptamani sedinte de laser, aerosoli, sa imi desfund tot la cabinet urechile cu o pompita, si acasa sa imi pun sare calda la urechi, alcool boricat, puf pentru nas, si alte medicamente. mi-am revenit, dar dupa o perioada iar imi pierdeam auzul.....am repetat iar sedintele, dar cu acelasi rezultat. ultimul rezultat la audiograma era la urechea stanga, inainte de ultimele sedinte, 30 db, la dreapta 50 db, iar dupa ultimele sedinte, la stanga aveam 50 db, si la dreapta 70 db. acum iar nu mai aud. sunt speriata tare pt ca cu urechea stanga nu mai aud aproape deloc, si nu stiu ce sa fac.......va rog din toata inima daca stiti ceva sa ma ajutati......va multumesc...
Ada31

Re: am inceput sa am probleme cu auzul de pe la 13-14 ani

Post by Ada31 »

Du-te la medic orl, fa o internare la un spital/sectie orl din oras mare: Bucuresti,Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara..sa nu fie vreo deviatie de sept, ingrosare de cornete nazale, etc..te vede un dr bun, vede despre ce este vorba, poate te si opereaza daca este necesar..fa ceva nu mai sta?!!
Post Reply