Phonak eterna DAZ 211
Phonak eterna DAZ 211
Am posibilitatea sa cumpar acest aparat. Vreau sa stiu daca se poate programa dupa audiograma si la ce centru din Iasi se poate face acest lucru. Aparatul il cumpar de afara si cel care-l vinde nu are posibilitatea sa-l programeze.
Se poate.
Iasi - Unirii
Adresa: P-ta Unirii nr 2
Tel/ Fax: 0232/256813
Email: [email protected]
Iasi - Carol
Adresa: B-dul. Carol nr.4
Tel/ Fax: 0232/212733
Iasi - Closca
Adresa: Str Closca nr 10
Tel/ Fax: 0232/212733
Incearca un email la Phonak, cere-le PDF-ul pentru aparat: http://www.phonak.com/com/b2c/en/support/support.html
Probabil il vor redirecta spre Audionova iar astia nu raspund nici la buna ziua dar incercarea moarte n-are.
Probabil il vor redirecta spre Audionova iar astia nu raspund nici la buna ziua dar incercarea moarte n-are.
Impresia mea e că Eterna e o denumire folosită doar pe anumite pieţe pentru un aparat comercializat în mod obişnuit de către Phonak sub alt nume. Aş spune că e vorba de Savia (mai probabil Savia Art) şi presupun că Eterna se numeau versiunile de Savia (Art) comercializate de Laperre (Belgia). Laperre a fost cumpărat de fostul Phonak Holding, actualmente Sonova Holding, dar continuă să opereze în Belgia sub vechiul său nume consacrat.gabimax wrote:A ramas Phonak eterna 211. [...] Nu gasesc informatii pe net despre acest aparat..
Site-ul din Noua Zeelandă (phonak.co.nz) nu a fost actualizat, e cel pe care-l avea Phonak acum 2-3 ani. Dar nici acolo nu apare Eterna, deşi apar până şi Sonoforte, Piconet, PowerZoom etc., modele vechi de 15 ani.
Necazuri.
Am primit aparatul, functioneaza f. bine. Am instalat acasa IPFG var 2.4, insa nu are in baza de date acest tip de aparat. Am mers la centru Audio unde aveau instalata versiunea 2.5. S-a conectat aparatul la HI-Pro, insa nu-l recunoaste. Spune ca "aceasta versiune a softului nu recunoaste acest aparat".
Rugamintea mea este, daca aveti cumva variante mai vechi ale softului sa-mi trimiteti si mie. Sau un link ceva. Cu Google nu am gasit nimic.
Am primit aparatul, functioneaza f. bine. Am instalat acasa IPFG var 2.4, insa nu are in baza de date acest tip de aparat. Am mers la centru Audio unde aveau instalata versiunea 2.5. S-a conectat aparatul la HI-Pro, insa nu-l recunoaste. Spune ca "aceasta versiune a softului nu recunoaste acest aparat".
Rugamintea mea este, daca aveti cumva variante mai vechi ale softului sa-mi trimiteti si mie. Sau un link ceva. Cu Google nu am gasit nimic.
Nu-ţi trebuie variante mai vechi, îţi trebuie modificate setările de ţară. Soft-ul de fitting trebuie setat pentru o ţară în care se vindea Eterna (probabil Belgia) şi îl va recunoaşte. La fel e şi la alte modele, utilizatorii din State se plâng că nu le sunt recunoscute aparatele cumpărate din Europa, deşi iPFG-ul e unul singur. Şi la Siemens e la fel, dar versiunile mai vechi de Connexx erau şi mai tricky: se instalau automat pentru Statele Unite fiindcă detectau Windows-ul piratat care fusese la origine o versiune pentru Statele Unitegabimax wrote:Necazuri.
Eu am iPFG 2.2 instalat, n-am avut nevoie de versiuni ulterioare, iar în lista "cable overview" din HTML Help, la Eterna apare menţiunea "country specific". Ca şi la Ambia, Argus şi alte modele exotice de Phonak. În lista de aparate de la Instrument Selection nu apare nici la mine Eterna şi nici nu mai ştiu cu ce setări de ţară l-am instalat (probabil Germania, dar nu garantez).
Later edit: se pare că şi Specsavers vinde Phonak Eterna, în Marea Britanie (UK).
Care mai e limita pe transfer.ro?
Tot 1 GB?
Sunt 2 CD-uri, o să dureze o veşnicie upload-ul. Dar nu în seara asta.
Încearcă totuşi să reinstalezi soft-ul şi să selectezi UK. Lista aia de la cable overview n-are nici o legătură cu bibliotecile (libraries) care conţin versiunile de firmware recunoscute de către program. Diferenţa între Eterna şi surorile ei nu poate să fie decât de firmware.
Sunt 2 CD-uri, o să dureze o veşnicie upload-ul. Dar nu în seara asta.
Încearcă totuşi să reinstalezi soft-ul şi să selectezi UK. Lista aia de la cable overview n-are nici o legătură cu bibliotecile (libraries) care conţin versiunile de firmware recunoscute de către program. Diferenţa între Eterna şi surorile ei nu poate să fie decât de firmware.