Am fost anul trecut sa ma interesez de pret pt un aparat auditiv de la Audionova si era sa fac infarct.
Un aparat (din categoria medie de performanta) pt hipoacuzie medie costa peste 50 de miloane de lei vechi.
Daca era din aur si nu facea banii astia............
Cred ca astia de la Audionova sunt niste mari nesimtiti , si-au pus adaos comercial de 1000 %.
De ce se feresc sa spuna ce preturi practica ? ca oricum cine aude de preturile alea astronomice se lasa pagubas.
Preturi aparate auditive Audionova
Re: preturi aparate auditive Audionova
Acum sunt chiar mai mici decat erau mai demult. Eu teoretic tin cate o masina dupa fiecare ureche.
PS: nu stiu daca adaosul e chiar 1000%, dar mare e. Compara cu preturi de pe alte site-uri de afara ca sa-ti faci o idee. Nu doar aparatele Audionova sunt scumpe, cam toata industria e o gasca vesela si lacoma.
PS: nu stiu daca adaosul e chiar 1000%, dar mare e. Compara cu preturi de pe alte site-uri de afara ca sa-ti faci o idee. Nu doar aparatele Audionova sunt scumpe, cam toata industria e o gasca vesela si lacoma.
-
cretu carmen
Re: Preturi aparate auditive Audionova
Buna ziua!Va plangeti de preturi,si eu la fel,si uite ca,desi imi doresc si eu unul nou,nu ma vad in stare sa imi iau cu amaratul meu salar,si ei profita de faptul ca noi avem nevoie de ele si isi fac preturile cum vor ei.asta e
1. Olive(toate modelele si tipuri) - 78 ron ( exceptie oliva cu inel va ramane 88 ron)
2. Olive phonak/gn- 25 ron
3. Olive beltone – 30 ron
4. Antifoane – 100 ron/buc
5. Baterii 3ron/buc – blister – 18 ron – se vand numai la blister
6. Filtre ceara 15 ron/buc ( toate modelele) - acum s-au mai ieftinit ca.. nu mai cumpara nimeni..cred ca sunt 6 ron bucata
7. Tub oliva – 10 ron
2. Olive phonak/gn- 25 ron
3. Olive beltone – 30 ron
4. Antifoane – 100 ron/buc
5. Baterii 3ron/buc – blister – 18 ron – se vand numai la blister
6. Filtre ceara 15 ron/buc ( toate modelele) - acum s-au mai ieftinit ca.. nu mai cumpara nimeni..cred ca sunt 6 ron bucata
7. Tub oliva – 10 ron
LIsta preturi audionova, preturi aparate auditive