Ne-am mutat pe FaceBook: www.facebook.com/groups/auz.ro

Oticon sau Widex, care sunt cele mai bune aparate auditive?

Discutii generale despre proteze auditive.
Post Reply
nuconteaza25

Oticon sau Widex, care sunt cele mai bune aparate auditive

Post by nuconteaza25 »

Oticon sau Widex?
eu sufar hipoacuzie bilaterale severa acuta. Vreau sa cumpar 2 aparate auditive, aparate auditive Oticon sau Widex, care sunt cele mai bune aparate auditive? eu am 2 aparate auditive Oticon Digifocus II BTE Super Power, in anul ianuarie 2001 mi-am luat asta, eu nu suport zgomotul la masini, se oboseste prea repede k nu mai pot, si se consuma mult bateria aproximativ o saptamana, de ce? am luat bateria zinc air 675.
As vreau sa-l iau 2 aparate auditive Oticon Sumo! e tare rau intra aici link
ce pareri aveti dv? Multumesc!
lm

Post by lm »

Cred ca nimeni nu-ti poate da raspuns. Ar fi cel mai bine sa incerci fiecare cel putin 2 saptamani. Eu am avut si Oticon si Widex, conteaza care e mai bun pentru tine. Daca afli si pretul lor ar fi bine sa ne zici si noua.
Numai bine.
bba

Post by bba »

De obicei aparatele auditive Super Power sau Plus Power consuma mai mult bateria, dar totusi aceasta ar trebui sa tina cam 2 saptamani. Din pacate asta depinde foarte mult de aparat. Pentru ca sa nu va deranjeze zgomotul strazi ar trebui sa procurati un aparat care are MPO Shaping sau la aparatele mai putin performante Soft Squelch. Consultati specificatiile aparatului pentru aceste caracateristici.
radu8

Re: Oticon sau Widex, care sunt cele mai bune aparate auditi

Post by radu8 »

widex cu siguranta asa cumstiu si cum stiu si altii nu se compara cu nimik de pe fata pamantuluicu ce produc ei
nuconteaza25

Post by nuconteaza25 »

salut radu!
eu nu aud prea bine.. pana la 110db
am probat WIDEX si nu imi place.. este cam slabutz
cel mai puternic aparat auditiv este --> "Sonnic Innovations Endura 12 Digital"
Am probat aparatul auditiv... si se aude clarrr.. pretul este 6.500 lei :(( foarte scump! :|

clasament "cele mai bune aparate auditive" ULTRA POWER da-ti click albastru de mai jos

http://www.hearingaidforums.com/showthr ... ids-Ranked

pana la <= 120 locul 1 este Sonnic Innovations Endura 12
soundservice

Post by soundservice »

Buna ziua,

Edura 12 nu este asa de scump si il gasti in Romania la Soundservice. Sondsevice este distribuitor oficial a celor de Sonic in Romania.

Pentru detalii suplimnetare accesati link-ul de mai jos

http://www.soundservice.ro/produse/sonic/endura
Post Reply