Tu le importi dar cui le vinzi ? La oameni ? Pai dar stai ca omul are nevoie de reglaje deci de un audiolog.alexmirica wrote:@Harald:
ma voi lupta sa incerc sa pot importa aparate auditive la preturi decente, fara ca adaosul comercial sa depaseasca 300%, cum se practica pe la noi.
Costurile protezelor auditive
- alexmirica
Daca le vinzi la centre de audiologie , ele le vor vinde cu aceleasi preturi exorbitante la hipoacuzici. Daca le vei vinde la oameni pentru ca apoi sa mearga la audiolog pentru reglaje, cred ca se va percepe o taxa destul de inconvenienta avand faptul ca aparatul nu s-a cumparat prin intermediul acelui centru de protezare.alexmirica wrote:Simplu. Se vor vinde fie la centre de audiologie, unde pot beneficia de reglaje & stuff, fie direct catre cei cu deficiente de auz, urmand sa faca reglajele la centrele de audiologie (cazul meu).
Intre noi fie vorba : te pui cu romanul ?
- alexmirica
In orice caz, toate aparatele vor veni de la mine la cerere gata "auto-fitted" conform cu audiograma pacientului, plus ca la ce diferenta de pret este fata de preturile practicate pe meleagurile mioritice, costul aparatului + costul unei sedinte (sau 2-3) al unui reglaj la centrele de audiologie este mult inferior fata de atunci cand iei de la noi...
Oricum, din cate am discutat pana acum la diversi ORL-isti particulari, preturile de vanzare ale aparatelor este in functie de pretul de achizitie de la importator, or daca aduc la un pret mai mic, pretul final la ORL-ist este si el mai mic.
Tot e ceva.
- alexmirica
Dacă acolo de unde vin eu, asta nu s-ar chema "flame", aş spune că e o idee bună să nu mai repeţi astfel de evaluări la adresa mea, pentru că s-ar putea să nu-ţi placă ecoul. Hai să comentăm doar părerile exprimate, nu şi despre persoanele care exprimă aceste păreri.alexmirica wrote:@Harald:
Good post!Pot spune ca sunt in asentimentul tau. Imi place de tine, iti merge mintea!
![]()
În altă ordine de idei, dacă te ajută cu ceva diverse documente de service, pot să-ţi ofer inclusiv chestii pe care Siemens n-o să ţi le ofere niciodată, unele dintre ele chiar din 2009. Pro bono, no financial interest. Dacă e cam devreme pentru asta, rămâne pentru mai târziu.