CIC-urile in niciun caz nu se vad din spate (acela este un retro)pentru ca nu exista nimic in spatele pavilionului. CIC = Complet In Conduct, dar un CIC se recomanda in primul rand daca conductul auditiv permite acest lucru (Diametrul conductului trebuie sa permita instalerea circuitelor in carcasa) deci daca am un conduct mare carcasa poate intra complet in conduct, daca am un conduct mai mic carcasa va iesi in conca (pentru a furniza spatiul necesar montari pieselor).apolo wrote:Ce spui dumneata aici e de domeniul viitorului: un aparat care sa se auto-regleze si sa diferentieze vorbirea de sunetele inconjuratoare NU EXISTA. Daca zgomotul de fond se reduce, automat si intensitatea la care sunt auzite cuvintele se reduce. Asa ceva voiam si eu dar din pacate inca nu exista.toni.matei wrote:SYMBIO 115 DM
dotat cu un sistem de analiza globala a sunetului, acest aparat auditiv realizeaza 16.000 de ajustari acustice pe secunda, separand vorbirea de zgomotul de fond fara a afecta calitatea intelegerii cuvintelor.
[b]Nu este corecta informatia pe care o detineti, poate ca nu exista la cei pe care i-ati intrebat, la acest aparat dispare procesare sunetului pe canale. Va asteptam la unul din punctele noastre pentru a face o proba cu acest aparat si sa va conving ca EXISTA.[/b]Asta e marketing pur ! Nu exista aparat complet ascuns in conductul auditiv asta ar insemna ca practic nu se vede deloc. CIC-urile se vad ori din lateral ori din spate.toni.matei wrote:
SYMBIO 400 CIC
un aparat auditiv digital, complet ascuns in conductul auditiv.
Ca aparatul sa se vada sau nu depinde de marimea conductului, totusi acesta fiind cel mai mic aparat posibil, pana acum.[/quote][[/quote]